KRAFTKLASSIKER

Är du redo för en utmaning?
Är du en elitmotionär som vill testa dina gränser eller är du en glad motionär som gillar spänningen och utmaningen med ett motionslopp? Kraftloppet består av tre olika lopp, skidor cykel och löpning, som alla kan genomföras var för sig eller ingå i en Kraftklassiker. Utmana vänner och kollegor och gör Kraftloppet till en folkfest med friskvård i fokus.

Om Kraftklassikern:
För att göra Kraftklassikern ska du genomföra Kraftloppet-skidor, Kraftloppet-cykel och Kraftloppet-löpning under samma kalenderår. Du får välja om du vill genomföra den längre eller kortare sträckan i de lopp som har två olika sträckor. Det spelar heller ingen roll vilken klass du deltar i (dam, herr, flickor, pojkar).

När du genomfört de tre loppen under ett kalenderår är du berättigad till Kraftklassiker medalj/plakett. Skicka in din anmälan till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Partners 

Kraftloppet

I år har tankarna väckts kring att testa ett nytt lopp, Duathlon. Kraftloppets ledning har beslutat att,
för att kunna göra ett riktigt bra arrangemang, så behöver både arrangör och deltagare god framförhållning.
Det gör att Kraftloppet siktar på att genomföra Duathlon under hösten 2018 istället för 2017.

 

Kraftloppet vill passa på att tacka alla deltagare och funktionärer som deltagit i 2017 års lopp!

Vi ser med glädje fram emot 2018 års tävlingar som startar med Kraftloppet Skidor efter årsskiftet!


Skidor 24 februari 2018 | Cykel MTB 9 juni 2018 | Löpning 25 aug 2018

 

Kraftklassiker

Är du en glad motionär som gillar spänningen och utmaningen med ett motionslopp eller är du en elitmotionär som vill testa dina gränser? Kraftloppet består av tre olika lopp, skidor cykel och löpning, som alla kan genomföras var för sig eller ingå i en Kraftklassiker. Utmana vänner och kollegor och gör Kraftloppet till en folkfest med friskvård i fokus.

Partners