KRAFTKLASSIKER

Är du redo för en utmaning?
Är du en elitmotionär som vill testa dina gränser eller är du en glad motionär som gillar spänningen och utmaningen med ett motionslopp? Kraftloppet består av tre olika lopp, skidor cykel och löpning, som alla kan genomföras var för sig eller ingå i en Kraftklassiker. Utmana vänner och kollegor och gör Kraftloppet till en folkfest med friskvård i fokus.

Om Kraftklassikern:
För att göra Kraftklassikern ska du genomföra Kraftloppet-skidor, Kraftloppet-cykel och Kraftloppet-löpning under samma kalenderår. Du får välja om du vill genomföra den längre eller kortare sträckan i de lopp som har två olika sträckor. Det spelar heller ingen roll vilken klass du deltar i (dam, herr, flickor, pojkar).

När du genomfört de tre loppen under ett kalenderår är du berättigad till Kraftklassiker medalj/plakett. Skicka in din anmälan till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Partners

  

Kraftloppet

Skidor 23 februari 2019 | Cykel MTB 8 juni 2019 | Löpning 24 aug 2019

 

Kraftklassiker

Är du en glad motionär som gillar spänningen och utmaningen med ett motionslopp eller är du en elitmotionär som vill testa dina gränser?
Kraftloppet består av tre olika lopp, skidor cykel och löpning, som alla kan genomföras var för sig eller ingå i en Kraftklassiker.
Utmana vänner och kollegor och gör Kraftloppet till en folkfest med friskvård i fokus.

Partners