KOMMANDE EVENT / LÖRDAG  2024

 

 

 

Tyvärr kommer vi inte att köra något skidlopp för vuxa 2024. Den nya bansträckningen är fortfarande under uppgyggnad. Ett barnlopp kommer dock att anordnas den 17 mars. 

 

 

 

 

 

Anmälan

OM LOPPET

Datum: 
Lördag Februari 2023

Plats: 
Bergsvallen

 


Bansträckning: 

Klasser:
 km: Motion dam/herr (tidtagning)
 km: Öppet spår

Starttider:
10:00 - Gemensam start motionsklass
10:15-11:00 - Öppet spår

Startavgift:
Motionsklass (tidtagning): 250 kr/pers.
Efteranmälan: 400 kr/pers.

Öppet spår: 150 kr/pers.
Efteranmälan: 200 kr/pers.

Sista anmälan är den :e Februari, efter det anmäler man sig på plats vid starten på tävlingsdagen. Sista anmälningstid för motionsloppet är kl. 9.30 och 10.55 för öppet spår. Nummerlapp utlämnas tävlingsdag vid start på Skellefteå Camping. 

Parkering: 
Parkering finns i anslutning av starten på bergsvallen

Ombyte:
Ombyte sker på Bergsvallen.  Ombyte lämnas på anvisad plats i påse märkt med startnummer (påsar och märkpenna finns där du hämtar ut ditt startbevis).

Dusch och omklädning:
Påsarna för ombyte hämtas vid målgången mot uppvisande av startnummer. Skyltning finns. Möjligheter till dusch och ombyte finns, där kan du även lämna dina skidor.

Boende:
Du kan boka ditt boende på www.skelleftea.se/skellefteacamping eller vid något av de lokala hotellen.

Mat och fika:
På både start och målområde finns fika och enklare mat till försäljning.

Villkor:

§1 -  Som deltagare är du skyldig att känna till samtliga regler för tävlingen (se nedan).
§2 -  Som deltagare är du skyldig att följa samtliga regler (se nedan).
§3 -  Allt deltagande sker på egen risk. Kraftloppet frånsäger sig allt ansvar för skador när det gäller deltagare och deras utrustning. Vi rekommenderar alla deltagare att ha försäkring.
§4 -  All registrering för Kraftloppet är slutgiltig. Arrangörerna kommer inte återbetala någon anmälningsavgift.
§5 -  Tävlingsledningen förbehåller sig rätten att kunna ändra loppet när helst de vill.
§6 -  Det kommer att finnas en utstakad bana, följ den.
§7 -  Har du eller någon medtävlande skadat sig under loppets gång är du skyldig att påkalla tävlingsledningens uppmärksamhet.
§8 -  Tävlingsledningen förbehåller sig rätten att ställa in tävlingen. Om detta sker betalas anmälningsavgiften tillbaka. Ingen ersättning för resor, hotellbokningar etc står Kraftloppet för. 
§9 -  Det är inte tillåtet att vara påverkad av alkohol, droger eller nyttja prestationshöjande preparat under tävlingen. Tävlingsledningen har rätt att plocka dig av banan och diskvalificera sig om du upplevs påverkad.
§10 -  All förändring i din anmälan måste ske tidigare än 2 veckor innan tävlingen.
§11 -  Kraftloppet har en fotograf som dokumenterar tävlingen på plats. Det tas både stillbilder och rörlig bild. Som deltagare ger du Kraftloppet tillstånd att publicera bildmaterial från tävlingen i de kanaler som Kraftloppet önskar sig använda. Detta omfattar även möjlighet att dela detta material med tredje part, så som sponsorer och partners.
§12 -  Du får ett chip när du hämtar nummerlappen. Detta används för tidtagningen. Chippet ska sitta runt fotleden. Ej återlämnat chip debiteras i efterhand med 350 kronor.

Kraftloppet

Skidor 17 mars 2024 | Cykel MTB 8 juni 2024 | Löpning 31 aug 2024

 

Kraftklassiker

Är du en glad motionär som gillar spänningen och utmaningen med ett motionslopp eller är du en elitmotionär som vill testa dina gränser?
Kraftloppet består av tre olika lopp, skidor cykel och löpning, som alla kan genomföras var för sig eller ingå i en Kraftklassiker.
Utmana vänner och kollegor och gör Kraftloppet till en folkfest med friskvård i fokus.

Partners